Innbytte av kjøretøy

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte eller kjøpe?

Vi tar gjerne din bil i innbytte

Ønsker du å kvitte deg med ditt eksisterende kjøretøy? Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge den selv. Du får blant annet et raskt oppgjør, og du har ikke reklamasjonsansvar videre etter salget. Vi håndterer omregistrering og avregistrering av din bil, og dersom du har restlån på bilen, er vi også behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Svart bil bland trær

Kommisjon

Med mange års erfaring, kan vi hjelpe deg som kunde til å få bilen din solgt. Vi tar oss av alt det praktiske. For deg som kunde betyr dette et sømløst bilsalg.

 

Vi får bilen til å fremstå så godt som mulig, vår behandling øker verdien og salgsprisen!

Gjennom våre samarbeidspartnere innen finans, forsikring og garanti kan vi tilby deg og kjøper fordeler som private selgere ikke har tilgang til. Vi tar også innbytte som kan være helt avgjørende for et salg. Ved avtaleinngåelse vil vi i samråd med deg finne rett pris ift. markedet. Dette fremgår da av avtalen, sammen med vårt honorar. Slik kan vi ivareta enighet og trygghet rundt forventet salgspris og oppgjør. Vi selger ikke før du er fornøyd – og du har alltid siste ord ved eventuelle forhandlinger.

Ved innlevering besørger vi komplett teknisk og kosmetisk tilstandsvurdering, samt rengjøring, klargjøring og fotografering. Vi forfatter og publiserer deretter en grundig og riktig salgsannonse via Finn.no, Auto-next.no, Facebook og Instagram. Vi håndterer alle henvendelser og forhandlinger på en profesjonell måte – vi ordner raskt oppgjør til din konto og innfrir evt. heftelser.

Start prosessen i dag

Vi bistår deg gjennom hele prosessen ved innbytte av bil eller kommisjonsalg!

Kontakt oss for en hyggelig samtale, vi gir deg gjerne et tilbud på din eksisterende bil.

Kontakt oss